Bosch HBG635BB1 Beépíthető sütő, A+ energiaosztály

304 900 Ft

A+
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Termékelőnyök:

4D Hotair

Süssön minden szinten egyenletesen.

A sütés sosem volt még ilyen gördülékeny: a 4D Hotair funkció gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt a sütő belsejében. Helyezze a tepsit a négy sütőszint valamelyikére és élvezze a tökéletes eredményt. És ez még nem minden: süssön süteményeket egyszerre akár négy szinten és gyönyörködjön a végeredményben.

 

AutoPilot 10

A sütés automatikusan egyszerűvé válik.

Feature IconAz AutoPilot10 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 10 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Majd adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a sütési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A főzés nem is lehetne egyszerűbb.

TFT-érintőkijelző

Könnyen működtethető TFT-érintőkijelző

Az intuitív vezérlőgyűrű használatával a főzés könnyebb, mint valaha. A középső tárcsa egyetlen ujjal történő kicsi elforgatásával a sütő bármelyik beállítását meg lehet adni. A TFT-kijelző egyértelmű szövegekkel és közvetlenül kiválasztható érintőgombokkal támogatja a felhasználókat. Így a sütő funkcióit mindig tökéletesen áttekintheti és könnyen szabályozhatja.

 

EcoClean Direct hátfal

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

Feature IconAz EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

SoftMove

Gyengéd és lágy mozgás

Feature IconA sütőajtók sokkal egyszerűbben használhatóak, mint valaha, a SoftOpen és SoftClose funkcióknak köszönhetően, mivel a speciális csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását. Az ajtó mozgatása során mind nyitásnál, mind zárásnál óvatosan mozgatja az ajtót, azaz a végpont előtt megáll, majd óvatosan és csendesen éri el azt, garantálva ezzel a sütő és a sütő ajtajának hosszú élettartamát.

 

Tisztító asszisztens

Könnyű tisztítás

Feature IconSütője enyhén szennyezett és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak helyezzen kb. 400 ml vizet és egy csepp mosogatószert az alap serpenyőbe, majd állítsa be a megfelelő fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja a megsütött maradványokat, így Ön csak törölje le a gyors és egyszerű sütőtisztítás érdekében.

 

 

 

 

További információk

Márka

Bosch

Modell

HBG635BB1

Szín

Fekete

Energiaosztály

A+

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Kis felületű grill

Kezelőpanel típusa

TFT-érintőkijelző

Kezelőfelület

Könnyű kezelhetőség az univerzális kezelőgyűrűnek, a grafikus kijelzőnek és a szimbólumoknak köszönhetően, TouchControl érintő-gombok

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: hátfal

Sütőfunkciók

4D hőlégbefúvás, HotAir eco hőlégbefúvás, Alsó/felső sütés, Alsó/felső sütés eco, Légkeveréses grillezés, Nagy felületű grill, Kis felületű grill, Pizza-funkció, Alsó sütés, Kímélő párolás, Kiolvasztás, Edény-előmelegítés, Melegen tartás

Víztartály (l)

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó, 3 darab üvegpanelből álló ajtó

Világítás

Halogén belső világítás, kikapcsolható

Egyéb tartozékok

Zománcozott sütőtepsi, Univerzális tepsi

Sütőrácsok

Kombirács

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, Biztonsági kikapcsolás Maradékhő kijelzés, Gyermekzár

Nettó súly (kg)

35,4

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

Aktuális hőmérséklet-kijelzés, Gyermekzár, Nyitott ajtó érzékelés, Sütést támogató rendszer: Automata programok, 2,5" színes, grafikus TFT kijelző, TouchControl érintő-gombokkal, Automatikus gyorsfelfűtés, AutoPilot 10, Biztonsági kikapcsolás, Extra hőszigetelésű sütőajtó, Felfűtés-ellenőrzés Sabbath beállítás, Hőmérséklet beállítási javaslatok, Maradékhő kijelzés, Sütési szintek száma: 5 sütési szint

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!