Bosch HBG579BS0 Beépíthető sütő, A energiaosztály

271 900 Ft

A
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 19490 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Beépíthető sütő AutoPilot funkcióval: tökéletes ételek automatikusan elkészítve.

Termékelőnyök:

EcoClean Direct hátfal

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

Tisztító asszisztens

Sütője enyhén szennyezett és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak helyezzen kb. 400 ml vizet és egy csepp mosogatószert az alap serpenyőbe, majd állítsa be a megfelelő fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja a megsütött maradványokat, így Ön csak törölje le a gyors és egyszerű sütőtisztítás érdekében.

SoftMove

A sütőajtók sokkal egyszerűbben használhatóak, mint valaha, a SoftOpen és SoftClose funkcióknak köszönhetően, mivel a speciális csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását. Az ajtó mozgatása során mind nyitásnál, mind zárásnál óvatosan mozgatja az ajtót, azaz a végpont előtt megáll, majd óvatosan és csendesen éri el azt, garantálva ezzel a sütő és a sütő ajtajának hosszú élettartamát.

1-szintű teleszkópos sütősín

A teleszkópos sín-rendszer biztonságos és könnyen használható. Az ételt sokkal könnyebb a teleszkópos sínnel rendelkező szintre helyezni, és nem kell többé benyúlnia a forró sütőbe ahhoz, hogy ellenőrizze az ételt.

További információk

Márka

Bosch

Modell

HBG579BS0

Szín

Fekete

Energiaosztály

A

Elektromos teljesítmény (W)

3600

Grill típusa

Kis felületű grill, Nagyfelületű grill

Kezelőfelület

Forgó kapcsoló, Kör alakú gombok, Süllyesztett gombok

Tisztítás

pirolitikus tisztítás

Sütőfunkciók

Alsó fűtés, Előmelegítés, Forrólevegő, Hotair gentle, Intenzív fűtés, Kímélő párolás, Kiolvasztás funkció, Kisfelületű grill, Légkeveréses grillezés, Nagyfelületű grill, Pizza funkció, Alsó- felső sütés, Melegen tartás

Sütő nettó űrtartalma (l)

71

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó, SoftOpen és SoftClose funkciókkal, Teleüveg

Világítás

Halogén belső világítás

Egyéb tartozékok

Univerzális serpenyő

Sütőrácsok

Kombirács, Van

Ajtóbiztonság

Elektronikus ajtózár

Nettó súly (kg)

38,4

Magasság (mm)

595

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

1 szintű normál teleszkópos sütősín, 1 szintű teleszkópos sütősín, tetszőleges szinten, AutoPilot 40, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gyors felfűtés, Hőfokszabályozás: 30 °C – 275 °C, Hűtőventilátor, Sabbath beállítás, XXL sütőtér, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!