Bosch GSN58AWEV Szabadonálló fagyasztószekrény, 191 cm magas, XXL méret, NoFrost, TouchControl, E energiaosztály

373 900 Ft

E
Elérhetőség: Csak 1 maradt készleten - kiszállítás várhatóan 1-3 munkanap
Frissítés

    • 23990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 990 Ft
    • 890 Ft

Kosár

Leírás

E  NoFrost fagyasztószekrény FreshSense rendszerrel: rendkívül takarékos – állandó fagyasztási hőmérséklettel védi fagyasztott áruit.

Termékelőnyök:

GSN33VW3P

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

GSN33VW3P

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.

GSN33VW3P

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

GSN33VW3P
GSN33VW3P

Nincs többé leolvasztás!

A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

GSN33VW3P
GSN33VW3P

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

GSN33VW3P

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

Riasztás

GSN33VW3P
GSN33VW3P

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

GSN33VW3P

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Hideg akkumulátor

Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében

Belső légkeringetés ventillátorral

Belső légkeringetés ventillátorral

További információk

Márka

Bosch

Modell

GSN58AWEV

Szín

Fehér

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

278

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

365

Klímaosztály

SN-T

Kijelző típusa

Pontos digitális kijelzés

Vezérlés

TouchControl vezérlés

Leolvasztás

Fagyasztórekeszek száma

1 BigBox, 3 intenzív fagyasztórész, üvegpolccal és átlátszó ajtóval, 5 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Ajtónyitás

90°-ban nyitható ajtó, Jobboldali, Könnyített ajtónyitás, Megfordítható

Zaj (dBA)

39

Nettó súly (kg)

92,8

Méret (szél.xmag.xmély., mm)

700 x 1910 x 780

Kiegészítő

1 normál jégkockatartó, 2 Hűtőakku

Extrák

Aktív figyelmeztető rendszer, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Automatikus szuperfagyasztás, Dinamikus Multi-Airflow rendszer, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, FreshSense – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, Multi-Alarm-System: memória funkcióval,nyitott ajtó és hálózati áramszünet figyelmeztetéssel, NoFrost, Szuper fagyasztás: manuális/automatikus aktiválás, VarioZone, VitaControl – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően, XXL méret

Garanciaidő

3 év

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!