Bosch GSN33VLEP Szabadonálló fagyasztószekrény, 176 cm magas, A++ energiaosztály

281 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 12990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


    • 990 Ft
    • 890 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Elektronikus hőmérséklet-szabályozású NoFrost fagyasztószekrény: a célhőmérséklet pontosan és egyszerűen beállítható.

Termékelőnyök:

GSN33VWEP

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól.

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Nincs többé leolvasztás!

A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

GSN33VWEP
GSN33VWEP

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.

GSN33VWEP

Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.

GSN33VWEP

A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Intelligens inverter technológia: a hatékony együttműködés.

GSN33VLEP

A hőmérséklet-szenzorok, az elektronika és a kompresszor együttműködésének közös neve: az Intelligens inverter technológia. A hőmérséklet-szenzorok folyamatosan figyelik a hűtőkészülék belső és külső hőmérsékletét. A változások azonnal továbbítódnak az elektronikus rendszerhez annak biztosítására, hogy a kompresszor a teljesítményét hozzáállítsa az aktuális körülményekhez.

További információk

Márka

Bosch

Modell

GSN33VLEP

Szín

Inoxlook ajtók + Gyöngyház-szürke oldalfalak

Energiaosztály

E

Éves energiafogyasztás (kWh)

229

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

225

Klímaosztály

SN-T

Kijelző típusa

LED kijelző

Leolvasztás

NO FROST fagyasztó automatius leolvasztással

Fagyasztórekeszek száma

1 BigBox, 4 átlátszó fagyasztófiók, Vario zóna – kivehető üvegpolcok, óriási hely

Ajtónyitás

Jobboldali, Megfordítható

Zaj (dBA)

39

Nettó súly (kg)

71,2

Magasság (mm)

1760

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

650

Kiegészítő

1 normál jégkockatartó, Hűtőakku

Extrák

Aktív figyelmeztető rendszer, Állítható lábak elöl, görgők hátul, Automatikus szuperfagyasztás, Dinamikus Multi-Airflow rendszer, EasyAccess polc, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Intelligens inverter technológia, NoFrost, VarioZone, VitaControl – egyenletes hőmérséklet-eloszlás az intelligens technológiának köszönhetően

Garanciaidő

3 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató