Bosch DWF97RV60 Kürtős páraelszívó, Sík fekete üvegernyő kivitel, 3+2 fokozat, TouchControl, HomeConnect, 90 cm

486 900 Ft

B
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 8990 Ft

Kosár

Leírás

Síkernyős elszívó: mindig az edényein tarthatja a szemét ezzel a kiváló készülékkel.

Termékelőnyök:

DFM064W50

Minimális zsír a szűrőknek köszönhetően.

A páraelszívókhoz fém zsírszűrőkre van szükség a zsír és egyéb szilárd anyagok kiszűrésére a megtisztított levegőből. Ezek a szűrők a több rétegű nemesacél háló segítségével hatékonyan megszűrik a keletkező zsírt, a tisztább levegő érdekében.Ahhoz hogy ezek a szűrők maximális hatékonysággal tudjanak működni, legalább havonta egyszer kézzel vagy mosogatógépben meg kell tisztítani.

A főzőlap és a páraelszívó közötti együttműködés miatt nincs többé szükség a páraelszívó beállítására.

Szabályozza a páraelszívó működését a főzőlapon keresztül. Az elektromos főzőlap és a hozzá tartozó páraelszívó is rendelkezik egy Wi-Fi modullal, amely lehetővé tesz a kettő közötti együttműködést. A főzőlap bekapcsolásakor a páraelszívó is bekapcsol és már a főzés elején megkezdi a zavaró szagok elszívását. A főzés befejezése után, egy rövid idő elteltével a páraelszívó is automatikusan kikapcsol, így biztos lehet abban, hogy a kellemetlen konyhai szagok ténylegesen eltűnnek.

DWF97RV60
DWB67CM50

Az alacsony zajszinteknek köszönhetően: Ön nem hall semmit.

DWB67CM50

Vendégei is értékelik majd, hogy a szakács ellazultan fogadja őket. Így Ön beszélgethet vendégeivel főzés közben, mert olyan halkra készítettük légkeringetéses tűzhely páraelszívóinkat, hogy alig lehet észrevenni őket. Maga a motor és a légáramlás általában az ellennyomás szintjétől függő, suhogó hangot generál. A kivezetéses modelleknél a zaj 50 %-a kivezetődik a szabadba. A CleanAir modullal felszerelt Bosch konyhai páraelszívók akár 3 dB(A)-val kevesebb zajt generálnak, mint a hagyományos levegő-keringetéses rendszerek, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

Automatikusan elszívja a kellemetlen szagokat.

DWB98JQ50

A PerfectAir szenzor folyamatosan figyelemmel követi a levegőt és automatikusan szabályozza a teljesítményfokozatot a felszálló gőz és szagok függvényében – folyamatosan, precízen és a teljesítmény-beállításoktól függetlenül. Eközben pedig a zajszintet is csökkenti azzal, hogy csak a minimálisan szükséges elszívási fokozatot aktiválja. Kedvező mellékhatás: nincs több ujjlenyomat a vezérlőelemeken. Amikor befejezte a főzést, akkor a ventilátor folytatja a működést mindaddig, amíg a konyha levegője meg nem tisztul minden kellemetlen szagtól.

DWB98JQ50
DWB98JQ50

 

A konyhában alig hallható. A villanyszámlán alig észrevehető.

DWB98JQ50

Sokszor az elszívó hangja teljesen elnyomja a serpenyőben kellemesen sercegő ételét. A nagyteljesítményű ventilátorral és optimalizált légáramlással rendelkező Bosch elszívók EcoSilence technológiával működő motorja energiamegtakarítás mellett megfelelő teljesítménnyel halkan működik*. A motor működésekor nincs mechanikai súrlódás, ami egyrészt kevesebb zajt, másrészt hosszabb élettartamot jelent. * Naponta átlagosan 1 órán át a 2-es fokozaton használt ventilátor, és napi 2 órán át égő világítás mellett.

A vezérlőtárcsa forgatásával kényelmesen kiválaszthatja a páraelszívó beállításait.

A Series 8 sütőkhöz hasonlóan a Series 8 páraelszívók is rendelkeznek az intuitív vezérlőtárcsával. Csak a központi nemesacél tárcsa kismértékű elforgatására van szükség a páraelszívó kívánt elszívási teljesítményének megadásához. A kiválasztott beállítás könnyen leolvasható a tárcsa belsejében levő, LED kijelzőről. A fokozat megadása mellett további funkciókat is be lehet kapcsolni a vezérlőtárcsával, például a leállás utáni működési időt és a világítás erősségét. A szűrő telítettségi szintje kijelzésének köszönhetően mindig tudhatja, hogy mikor van szükség a szűrő tisztítására. Ezekkel a vezérlőkkel és a beépített vezérlőtárcsával nem csak a fontos páraelszívó-funkciókat lehet közvetlenül elérni, de a páraelszívó kinézete is tökéletesen illeszkedik a Series 8 sütőkhöz.

DWF97RV60
DWF97RV60

A páraelszívó és főzőlap használatának okos módja.

A konyhában egyszerre jelentkező feladatok elvégzése gyakran sokkal több feszültséggel jár, mint élvezettel. Az AutoControl lehetővé teszi a Wi-Fi-hez csatlakozott páraelszívó és főzőlap egyetlen gombbal történő vezérlését. Az okos eszközéről beprogramozhatja, hogy a páraelszívó ventilátora és világítása bekapcsoljon a főzőlap bekapcsolásával együtt, vagy beállíthatja, hogy a főzőlap kikapcsolása után még 20 percig működjön. Miután a szellőzéssel és világítással már nem kell foglalkozni, így a figyelmét sokkal fontosabb dolgokra, például a desszert készítésére koncentrálhatja.

Folyamatos ellenőrzés.

DWF97RV60

Amit nem látunk, az nem létezik: ha a szűrőkről van szó, gyakran elfelejtjük ellenőrizni, hogy ki kell-e cserélni azokat. A Home Connect segítségével ellenőrizheti a páraelszívó szűrőinek állapotát, és hasznos karbantartási tanácsokat is kaphat. Egyszerűen csak jelentkezzen be az applikációba a szénszűrő és a zsírszűrő telítettségének ellenőrzéséhez, illetve annak meghatározásához, hogy szükség van-e valamelyik cseréjére.

DWF97RV60
DWF97RV60

TouchControl

DWF97RV60

TouchControl

További információk

Márka

Bosch

Modell

DWF97RV60

Szín

Fekete

Motor típusa

BLDC technológia, Inverteres

Kivitel

Falra szerelhető páraelszívó, Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható, Kürtő nélküli használat is lehetséges

Energiaosztály

B

Hidrodinamikai hat. oszt.

B

Zsírszűrési hatékonyság

B

Éves energiafogyasztás (kWh)

40

Légszállítási kap, max(m3/óra)

394

Zajszint max seb. (dB(A))

57

Zajszint min seb. (dB(A))

43

Motorok száma

1

Sebességfokozatok száma

3+2 Intenzív

Kezelőpanel típusa

2X7 szegmenses kijelző, Elektronikus vezérlés, LED kijelzés, TouchControl érintőszenzoros kezelés, Univerzális kezelőgyűrű az elszívási sebességekre és a lámpára

Lámpák száma

2

Lámpa típusa

2 x LED 3W

Diffúzoros elszívás

Zsírszűrő

1

Szénszűrő (nem tartozék)

+Rendelhető aktív szénsz. típ.

Pillangószelep tartozék

Nettó súly (kg)

26,1

Magasság (mm)

1019-1289

Szélesség (mm)

890

Mélység (mm)

263

Garanciaidő

3 év

Extrák

2 elszívási terület: elöl és alul, 2 nagy teljesítményű ventilátor, Energiatakarékos BLDC technológia, A fém zsírszűrő illetve a szénszűrő telítettségének jelzése, Automatikus utánfutás, Automatikus visszaállás, Automatikus visszaállás funkció, 6 perc után, Az automatikus utánfutási idő beállítható 1-99 perc között, Az elszívási teljesítmény egyenletes eloszlása, Ecosilence Drive, Elektronikus vezérlés, TouchControl vezérlés, fokozatkijelzéssel, Fém-zsírszűrő, mosogatógépben mosható, Fém-zsírszűrő, Üveg felület, Fényerőszabályzó funkció, Gáz főzőlapokkal nem üzemeltethető!, Hob-hood control, Home Connect, Kétcsatornás nagyteljesítményű ventilátor, Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható, Levegő minőség érzékelő, PerfectAir szenzor, PowerBoost, Softlight, Távoli felügyelet és vezérlés a hálózatba köthető készülékek számára. Használja készülékét okostelefonjáról/tabletjéről vezérelve!, TouchControl vezérlés az elszívási sebességekre és a lámpára, TouchControl vezérlés: 3 sebességfokozat plusz 2 intenzív

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató