Bosch DWB98JQ50 Kürtős páraelszívó, 3+2 fokozat, EcoSilence Drive, PerfectAir sensor, DirectSelect, 90 cm

268 900 Ft

A+
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés


Leírás

Falra szerelhető kürtős páraelszívó: falra szerelhető, így biztosítja a teljes szabadságot a konyhatervezésben.

Termékelőnyök:

DFM064W50

Minimális zsír a szűrőknek köszönhetően.

A páraelszívókhoz fém zsírszűrőkre van szükség a zsír és egyéb szilárd anyagok kiszűrésére a megtisztított levegőből. Ezek a szűrők a több rétegű nemesacél háló segítségével hatékonyan megszűrik a keletkező zsírt, a tisztább levegő érdekében.Ahhoz hogy ezek a szűrők maximális hatékonysággal tudjanak működni, legalább havonta egyszer kézzel vagy mosogatógépben meg kell tisztítani.

A kívánt beállítások közvetlen kiválasztása

Működtesse a páraelszívót a főzőlappal megegyező módon: az új DirectSelect szabályozással közvetlenül kiválaszthatja a kívánt teljesítményfokozatot és az olyan funkciókat, mint a PerfectAir szenzor, a leállítás utáni működési idő és a fényerő. Leolvashatja a szűrő telítettségi szintjét, így mindig tudhatja, hogy mikor van szükség a szűrő tisztítására. A DirectSelect segítségével nemcsak a páraelszívót kezelheti egyetlen gombnyomással, hanem a páraelszívó kialakítása is tökéletesen illeszkedik a DirectSelect szabályozással rendelkező főzőlapokhoz.

DWB98JQ50
DWB67CM50

Az alacsony zajszinteknek köszönhetően: Ön nem hall semmit.

DWB67CM50

Vendégei is értékelik majd, hogy a szakács ellazultan fogadja őket. Így Ön beszélgethet vendégeivel főzés közben, mert olyan halkra készítettük légkeringetéses tűzhely páraelszívóinkat, hogy alig lehet észrevenni őket. Maga a motor és a légáramlás általában az ellennyomás szintjétől függő, suhogó hangot generál. A kivezetéses modelleknél a zaj 50 %-a kivezetődik a szabadba. A CleanAir modullal felszerelt Bosch konyhai páraelszívók akár 3 dB(A)-val kevesebb zajt generálnak, mint a hagyományos levegő-keringetéses rendszerek, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

Automatikusan elszívja a kellemetlen szagokat.

DWB98JQ50

A PerfectAir szenzor folyamatosan figyelemmel követi a levegőt és automatikusan szabályozza a teljesítményfokozatot a felszálló gőz és szagok függvényében – folyamatosan, precízen és a teljesítmény-beállításoktól függetlenül. Eközben pedig a zajszintet is csökkenti azzal, hogy csak a minimálisan szükséges elszívási fokozatot aktiválja. Kedvező mellékhatás: nincs több ujjlenyomat a vezérlőelemeken. Amikor befejezte a főzést, akkor a ventilátor folytatja a működést mindaddig, amíg a konyha levegője meg nem tisztul minden kellemetlen szagtól.

DWB98JQ50
DWB98JQ50

 

A konyhában alig hallható. A villanyszámlán alig észrevehető.

DWB98JQ50

Sokszor az elszívó hangja teljesen elnyomja a serpenyőben kellemesen sercegő ételét. A nagyteljesítményű ventilátorral és optimalizált légáramlással rendelkező Bosch elszívók EcoSilence technológiával működő motorja energiamegtakarítás mellett megfelelő teljesítménnyel halkan működik*. A motor működésekor nincs mechanikai súrlódás, ami egyrészt kevesebb zajt, másrészt hosszabb élettartamot jelent. * Naponta átlagosan 1 órán át a 2-es fokozaton használt ventilátor, és napi 2 órán át égő világítás mellett.

TouchControl

DWB98JQ50

TouchControl

DWB98JQ50

További információk

Márka

Bosch

Modell

DWB98JQ50

Szín

Ezüst

Motor típusa

BLDC technológia, Inverteres

Kivitel

Falra szerelhető páraelszívó, Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható

Energiaosztály

A+

Hidrodinamikai hat. oszt.

A

Zsírszűrési hatékonyság

B

Éves energiafogyasztás (kWh)

29,9

Légszállítási kap, max(m3/óra)

430

Zajszint max seb. (dB(A))

55

Zajszint min seb. (dB(A))

46

Motorok száma

1

Sebességfokozatok száma

3+2 Intenzív

Kezelőpanel típusa

TouchControl érintőszenzoros kezelés

Lámpák száma

2

Lámpa típusa

2 x 1,5W LED

Diffúzoros elszívás

Zsírszűrő

1

Szénszűrő (nem tartozék)

+Rendelhető aktív szénsz. típ.

Pillangószelep tartozék

Nettó súly (kg)

19,8

Magasság (mm)

614-954

Szélesség (mm)

898

Mélység (mm)

500

Garanciaidő

3 év

Extrák

Automatikus 10 perces utánfutás, Automatikus visszaállás, Automatikus visszaállás funkció, 6 perc után, Belső részek: könnyen tisztítható, Ecosilence Drive, Energiahatékony motor, Extra halk, Extrém halk működés a speciális hangszigetelésnek köszönhetően, Fém-zsírszűrő, mosogatógépben mosható, Fényerőszabályzó funkció, Intenzív fokozat, Kétcsatornás nagyteljesítményű ventilátor, Kivezetéses és keringtetéses üzemmódra is alkalmazható, Levegő minőség érzékelő, Nemesacél szűrőborítás, mosogatógépben tisztítható, PerfectAir szenzor, Softlight, TouchSelect: Gyors és egyszerű vezérlés, egy ujjal kiválasztható beállítások és fényerő.

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!