Bosch CTL636ES6 Beépíthető automata kávéfőző

678 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

Kosár

Leírás

Beépíthető automata kávéfőző center Home Connect csatlakozással: páratlan lehetőségek a legnagyobb kényelemben.

Termékelőnyök:

CTL636ES6

Finoman őröl a tökéletes aromáért: CeramDrive.

A kivételesen jó minőségű és tartós, kopásálló kerámiából készült daráló egyenletesen finomra darálja az Ön kávéját, lehetővé téve, hogy minden egyes kávébabszem teljes zamata előjöjjön. Az őrlés mértéke egyénileg állítható — ami jobb ízt és összehasonlíthatatlan aromát eredményez.

Kombinálja az italkéréseket a Home Connect szolgáltatással.

Az életet az okostelefonon szervezheti. Most már teljesen automata eszpresszóval is használható. Fedezze fel a világot a HomeConnect alkalmazáson keresztül: például nemzetközi kávéitalok. Vagy kipróbálhatja a coffeePlaylist – a kedvenc forró italok listáját, amelyeket egymás után készítenek.

CTL636ES6

CTL636ES6

Kávészakértő egyetlen gombnyomásra.

Ha már próbálta megtudni, hogyan lehet jó kávét főzni, akkor szembesülhetett azzal, hogy milyen nehéz a rendelkezésre álló információkból kihámozni valamit. A Home Connect Coffee Know-how segítségével egyszerűen hozzáférhet mindenhez, amit a kávéról tudni érdemes – mindezt mobileszközének kényelméből. Egyetlen gomb megérintésével új receptekkel ismerkedhet meg, és a kávétermesztéstől a kávépörkölésig mindent megtudhat, és otthon is kipróbálhat.

Kávé, tökéletesen szervírozva.

Ha valaki nem képesített barista, akkor komoly kihívást jelenthet, hogy a vendégei számára a kedvenc kávéjukat szolgálja fel. A Home Connect CoffeeWorld funkciójának köszönhetően gond nélkül megalkothat bármilyen kávét – egyszerűen, egyetlen gombnyomással. Egyszerűen válasszon ki egyet a számos nemzetközi kávékülönlegességből, válassza ki a kívánt kávétípust, a többit pedig bízza a Bosch kávégépre. Még soha nem volt ilyen egyszerű pontosan a szája ízének megfelelő kávét elkészíteni.

CTL636ES6

CTL636ES6

Egy kávéfőző gép, amivel igazi szünetet tarthat.

Gyakran előfordul, hogy olyan sok időt töltünk vendégeink kiszolgálásával és szórakoztatásával, hogy lemaradunk az igazán fontos pillanatokról. A Home Connect Coffee Playlistje segítségével igazán kiélvezheti a megérdemelt kávészünetét. Egyszerűen megadhatja vendégei rendelését a mobilkészülékén a Home Connecten keresztül, és a kávékészítést a kávéfőző gépre bízhatja. Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi a csészét a kiöntő alá. Már kiszolgálhatja a vendégeit és közben jól is érezheti magát a társaságukban.

A támogatás intelligensen biztosítva.

Rendkívül bosszantó, amikor a háztartási készülékek nem úgy működnek, ahogy kellene. A távdiagnosztika a rendelkezésére áll, ha segítségre van szüksége. Egyszerűen felhívhatja a Home Connect forródrótot és időpontot foglalhat az összekapcsolt készülékén végzendő távdiagnosztikára az interneten keresztül. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálat távolról átnézi készülékét, azonosítja a problémát és világos tanácsot tud adni annak kijavítására. Ha a probléma nem oldható meg így, akkor a Bosch egy szerviztechnikusa erről értesül és otthonába a megfelelő alkatrészekkel kiszállva megoldja a felmerült problémákat. Intelligens támogatás, intelligens megoldások – egyetlen gombnyomásra.

CTL636ES6
CTL636ES6

Két csésze egyszerre, ha szeretné.

Nem kell többé reggel várnia, hogy két italt készítsen. A Bosch teljesen automatikus eszpresszógép egy kattintással egyszerre két italt főzhet. Csak válassza ki kedvenc italát – eszpresszót, cappuccino-t vagy latte macchiato-t.

Intelligens belső fűtőberendezés: tökéletes aroma.

A tökéletes kávé optimális főzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyag egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé gyorsan égett ízt kap. Az intelligens SensoFlow rendszer a vizet a teljes forrázási folyamat tartamára 90 °C és 95 °C közé melegíti, miáltal karakteres aromájú és összehasonlíthatatlan zamatú kávét készít.

CTL636ES6

CTL636ES6

Extra erős kávé kevesebb keserű utóízzel.

Minél több víz megy át az őrölt kávén, annál keserűbb az eredmény. Az AromaDouble Shot két lépésben megőrli és kifőzi az extra erős kávét — és az egyes lépéseknél csak fele vízmennyiséget használ, az elkészült kávé pedig kevésbé keserű. Így Ön maximális aromát élvezhet — még akkor is, amikor maximális erősségű kávét iszik.

Élvezze az összes italt egyetlen gombnyomással.

Kihívás egy krémes cappuccino készítése? Többé már nem. Akár a latte macchiato-t, a cappuccino-t vagy az eszpresszót szereti, élvezze a OneTouch funkciót a Bosch automata kávéfőzőjén. Kávé- és tejitalok készítése egyetlen gombnyomással.

Kezelje készülékét az Amazon Alexa segítségével – Hangvezérlés.

Az Amazon Alexa-val fenntartott partnerségünknek köszönhetően a kávéfőzőt hanggal könnyedén vezérelheti. Csak töltse le a Home Connect alkalmazást *, és válassza ki a megfelelő ismeretet az Amazon Alexa és a kávéfőző csatlakoztatásához. (* A Home Connect készség az Alexa alkalmazásban nem minden országban érhető el.)

További információk

Márka

Bosch

Modell

CTL636ES6

Szín

Nemesacél

Teljesítmény (W)

1600

Víztartály kapacitás (l)

2,4

Kijelző típusa

TFT display kijelző interaktív menüvel

Tisztítás

AutoMilk Clean: teljesen automata gőztisztítás minden italkészítés után, Calc'nClean: automata vízkőtelenítő és tisztító program, Kivehető cseppgyűjtőtálca és kávézaccgyűjtő, Kivehető forrázóegység, SinglePortion Cleaning: a teljes csőrendszer átöblítése minden főzési folyamat után

Garanciaidő

3 év

Tartozék

Csatlakozócső tejhabosítóhoz, Hőszigetelt tejtartály (0.5 l űrtartalom) FreshLock fedéllel, Mérőkanál őrőlt kávéhoz, Szerelési csavarok, Vízkeménység mérő tesztcsík

Extrák

A kijelzőn használt nyelv programozható, Aromavédő tetővel ellátott kávébabtartály (500 g), Egyénileg változtatható kávéőrlési fokozat, Home Connect, Megvilágított gombok és kávékifolyó, Gyerekzár

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!