Bosch CSG656BS2 Beépíthető kompakt gőzsütő, A+ energiaosztály

574 900 Ft

A+
Elérhetőség: Rendelésre - kiszállítás visszaigazolás szerint
Frissítés

    • 31990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

  • FullSteam gőzpárolás: kíméletes és egészséges ételkészítés.
  • DishAssist: az optimális sütési funkció, hőmérséklet és idő automatikus beállítása számtalan ételhez.
  • AddedSteam hozzáadott gőz: Az ételek külseje ropogós, a belseje szaftos lesz.
  • TFT érintőképernyő: könnyű kezelhetőség a kezelőgyűrűnek, a szöveges kijelzésnek és a színes illusztrációknak köszönhetően.
  • EcoClean Direct öntisztítás: Ezzel a bevonattal ellátott felületeket alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket!

Termékelőnyök:

CDG634AS0

Olyan kímélően párol, hogy még a vitaminok is maradnak vacsorára.

CDG634AS0

Gőzzel gyengéden párolva a zöldségek ropogósak, míg a szárnyas és a hal lágy és zamatos marad. A forró gőzzel készült ételek nem csak a bennük lévő vitaminokat és ásványi anyagokat őrzik meg, de természetes ízük is teljes mértékben megmarad. Így Önnek sem kell túlzásba vinnie a hozzáadott fűszereket, és sokkal kevesebb sót kell használnia sütéskor. Gőzzel még akár olaj vagy zsír hozzáadása nélkül is készíthet ételeket.

Sütőfalak automatikus öntisztulással.

CSG656BS2

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő falainak kitakarítását. Ezzel a bevonattal ellátott felületeket alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

CSG656BS2
CSG656BS2

Kívül ropogós, belül puha.

CSG656BS2

A pontosan megfelelő mennyiségű gőzt az éppen megfelelő pillanatban hozzáadva a kenyérhez a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom, ropogós héjat készít, és a gőznek köszönhetően a kenyér belseje is lágy marad. A sütéssel, újramelegítéssel vagy regenerálással készített ételek szintén sokkal ízletesebbek lesznek. Egyszerűen csak töltse fel a kezelőpanel mögött elhelyezett tartályt vízzel, a hozzáadott gőz funkció szabályozása ezután automatikusan történik.

További információk

Márka

Bosch

Modell

CSG656BS2

Szín

Zománcozott, Inox, Szürke

Sütőtér színe

Zománc antracit

Energiaosztály

A+

Kezelőpanel típusa

3 részes, egyenként 2,5" méretű, színes, grafikus TFT kijelző, teljes TouchControl felülettel

Sütőfunkciók

4D hőlégbefúvás, Alsó-felső sütés ECO, Edény-előmelegítés, Felolvasztás, Forralás, Gőzölés, HotAir ECO hőlégbefúvás, Kímélő párolás, Kis felületű grill, Légkeveréses grillezés, Pizzasütés, Regenerálás, Alsó sütés, Alsó- felső sütés, Melegen tartás, Nagy felületű grill

Kezelőfelület

Információs gomb, Univerzális kezelőgyűrű

Sütő nettó űrtartalma (l)

47

Sütőajtó

Extra hőszigetelésű sütőajtó (max. 40°C), Teleüveg

Tisztítás

EcoClean Direct öntisztítás: tető, hátfal, belső

Világítás

Kikapcsolható, LED világítás

Egyéb tartozékok

Párolóedény, perforálatlan, S méret, Párolóedény, perforált, S méret, Párolóedény, perforált, XL méret, Rostély, Univerzális serpenyő

Ajtóbiztonság

Nyitott ajtó érzékelés, SoftOpen és SoftClose sütőajtó

Víztartály (l)

1

Nettó súly (kg)

34,4

Magasság (mm)

455

Szélesség (mm)

594

Mélység (mm)

548

Garanciaidő

3 év

Extrák

Aktuális hőmérséklet-kijelzés, Automatikus forráspont-ellenőrzés, Egyenes fogantyú, Elektronikus óra, Felfűtés-ellenőrzés, Gőzfejlesztés a párolótéren kívül, Gyors felfűtés, Hűtőventilátor, Nyitott ajtó érzékelés, Pontos hőfokszabályozás: 30 °C – 250 °C, Start/ Stop gomb, Sütést támogató rendszer: Assist funkció, a kiválasztott étel automatikus elkészítése, Sütést támogató rendszer: Automata programok, Szárító funkció, Vízkőtelenítő program, Víztartály telítettség-kijelzéssel, Biztonsági kikapcsolás, Gyerekzár, Maradékhő kijelzés

A kívánt használati utasítás megtekintéséhez navigáljon az adott termék logójának megnyomásával!