Bosch BCH3P210 Flexxo Vezeték nélküli kézi porszívó, RobustAir System

69 900 Ft

Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

Kosár

Leírás

Kényelmes, gyors és alapos. Beépített tartozéktároló a nagyobb rugalmasság érdekében a mindennapos takarításhoz.

Termékelőnyök:

BCH3P210

Morzsaporszívó és nyeles porszívó egyetlen eszközben.

Szeretne könnyen és kényelmesen takarítani? A 2in1 készülék tökéletes minden helyzetben: nyeles porszívóként ideális minden padlótípushoz, a kivehető morzsaporszívó pedig asztalok, heverők és fiókok takarításához.

A forgókefe könnyen és gyorsan tisztítható.

Időnként meg kell tisztítani a forgókefét. Azonban ez nem tart sokáig. A forgókefe gyorsan és szerszám nélkül levehető, és a kefén levő szőrt nagyon könnyű eltávolítani. Így könnyen visszatérhet a munkavégzéshez.

BBH52550

Nagy teljesítmény és hosszú üzemidő.

Ne érje be kevesebbel. A Bosch megújult Li-Ion technológiája egyszerre biztosítja a kiváló teljesítményt, a hosszú üzemidőt és élettartamot. A Bosch Li-Ion technológia már bizonyított a Bosch barkácsgépeknél, kerti gépeknél és elektromos kerékpároknál.

Egyetlen fej az összes padlótípus könnyű takarításához.

Mindenkinél más és más a padló. A nagy teljesítményű, motoros AllFloor Brush forgókefe alaposan tisztítja az összes padlótípust, például parkettát, szőnyegeket és a padlólapot. A legjobb eredmény érdekében magas fordulatszámon (3.500 fordulat/perc) működik.

Beépített tartozékok – mindig kéznél.

Ne vesztegesse az időt a tartozékok keresgélésével! Ezek be vannak építve az eszközbe. A teleszkópos résszívóval eléri az eldugott sarkokat és a magas mennyezeteket is. A bútorkefe és a kárpitfej kombinációja nagyon kényelmessé teszi a speciális felületek tisztítását.

Takarítás minden szinten. Padló, kárpit, mennyezet és autó.

Végre a lakás minden zuga kitakarítható.  A készülék hasznos tartozékokkal rendelkezik, melyek segítségével minden típusú padló és az összes többi felület, például asztal, kárpit, mennyezet könnyedén tisztára varázsolható.  Sőt még az autó is.

Könnyen tárolható ott, ahol szükség van rá.

A porszívó bárhol tárolható, nem szükséges külön helyet keresni neki. A parkolóállás-funkciónak köszönhetően képes önállóan is megállni, ami megkönnyíti, hogy szünetet tartsunk a porszívózásban. Mindig kéznél van, és bármelyik konnektornál tölthető.

Folyamatosan nagy teljesítmény.

A porszívók szívóereje csökken, amikor a portartály kezd megtelni. A hatékony RobustAir rendszer az optimalizált légáramlásnak és a továbbfejlesztett tömítéseknek köszönhetően folyamatosan nagy teljesítménnyel működik. Ráadásul a portartályt és a szűrőt is ritkábban kell kitisztítani.

További információk

Márka

Bosch

Típus

BCH3P210

Akkumulátor típusa

Lithium-Ion

Feszültség (V)

21,6

Működési idő (min seb), perc

50

LED világítás a fejen

Nincs

Szűrés

Mosható szűrő

Résszívófej

Van

Szín

Ezüst

Tárolás

Parkolóállás-funkció: mindig kéznél van, könnyen tárolható és tölthető.

Portartály űrtartalma (l)

0,4

Töltési idő (h)

4-5

Tartozék

Teleszkópos rézszívó

Nettó súly (kg)

3

Teljes magasság (mm)

1150

Teljes szélesség (mm)

265

Teljes mélység (mm)

180

Extrák

2 teljesítményfokozat, Akkumulátor-töltöttségjelző, AllFloor Brush, Beépített tartozéktároló, EasyClean Brush, EasyClean System, Könnyen kezelhető portartály: egyszerűen kivehető és kiüríthető, RobustAir rendszer

Garanciaidő

1 év

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató