BEKO WUE6511XWW elöltöltős mosógép, 6 kg, 1000 ford/perc, E energiaosztály

117 900 Ft

E
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

  • 5990 Ft
  • 10990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 2490 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

A legfontosabb adatok:

 • Márkanév: BEKO
 • Mosási kapacitás (kg): 6
 • Max centrifuga (ford/perc): 1000
 • Modellnév: WUE6511XWW
 • Energiaosztály: E
 • Motor: Standard

Termékelőnyök:

Szivárgásgátló technológia vízkár ellen

Már kis mennyiségű kiszivárgott víz is elegendő ahhoz, hogy tönkre tegye a padlót vagy az elektronikát. Kerülje el az ilyen kockázatokat a WaterSafe+™ szivárgásgátló funkcióval, amely automatikusan elzárja a vízellátást, ha szivárgást észlel. Így biztonságban tudhatja a gépét és a padlót.

A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért

A mosás megterhelheti a ruháit. Ezt küszöbölik ki az AquaWave® rendszer hajlított ajtóüvege és speciális kialakítású lapátjai, amik a dobban hullámszerű mozgásra késztetve gyengédebben kezelik a ruhákat és a mosási teljesítményt is javítják. Legközelebb, amikor valaki dicséri a ruháit, az Ön válasza – „Ó, ez csak az egyik régi rongyom” – akár igaz is lehet.

Speciális program géppel mosható gyapjúszövetekhez

A gyapjúszövetek kézi mosása manapság már nem jellemző. Ma már itt van nekünk a Woolmark® ruházat gondozás, ami a dobmozgást szabályozva gyengéden mossa ki a géppel mosható gyapjúszövetet. Nem kell aggódnia, hogy az értékes gyapjú összemegy vagy megsérül a mosógépben.

Mosás teljes kapacitással mindössze 28 perc alatt

Ha úgy találja, hogy a mosógépet egy örökkévalóság kivárni, amíg elkészül, próbálja ki a Daily Xpress programot. A Daily Xpress jóvoltából egy teljes adagot kimoshat mindössze 28 perc alatt, 30 °C-on. A mosás elkészül, mielőtt befejezi azt a fél órás vígjátékot, amire annyira készült.

 

Tiszta és friss dob

A DrumClean program eltávolítja a mosógépből a mosószer-, öblítő- és szövetmaradványokat, megőrizve így a mosógép tisztaságát és hosszabb élettartamát.

További információk

Márka

BEKO

Modell

WUE6511XWW

Energiaosztály

E

Max. ruhatöltet (kg)

6

Centrifuga max. (ford./perc)

1000

Motor

Standard

Kijelző típusa

LED

Programok

20 °C-os pamut program, 40 °C-os pamut program, 60 °C-os pamut program, 60 °C-os pamut program előmosással, 90 °C-os pamut program, Centrifugálás és leeresztés program, Dobtisztító program, Eco 40-60 °C-os program, Gyapjú / Kézi mosás 40 °C-os program, Ing 40 °C-os program, Klasszikus, Mosás teljes kapacitással mindössze 28 perc alatt, Szintetikus 20 °C-os program, Szintetikus 40 ˚C-os program, Tollkabát 40 °C-os program

Szenzorok

Nincs

Woolmark minősítés

Belső világítás

Nincs

Bejövő vízcső védelme

Standard

Centr. zajszint (dBA)

72

Nettó súly (kg)

55

Magasság (mm)

840

Szélesség (mm)

600

Mélység (mm)

440

Max. mélység (mm)

440

Garanciaidő

2 év

Extrák

Automatikus vízállítás, Kiegyensúlyozatlan töltet szabályozása, OptiSense®, Túlfolyás elleni védelem, XL méretű ajtó, Folyékony mosószer adagoló, Gyerekzár, Késleltetett indítás opció

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató