BEKO GNE480E30ZXPN Többajtós hűtőszekrény, No Frost, 478 L, F

509 900 Ft

F
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

    • 20990 Ft

    Kérjük adja meg adatait!


Kosár

Leírás

Vakáció üzemmód

Extra energiatakarékosság

Állítsa át hűtőszekrényét is a szabadság hangulatára, ha elutazik otthonról. A Vakáció üzemmóddal energia takarítható meg úgy, hogy a hűtő rész kikapcsol, de a fagyasztó tovább üzemel. A fagyasztott élelmiszer fogyasztható marad, miközben csökken az áramszámla.

ProSmart™ inverteres kompresszor

Nagy hatékonyság és tartósság kisebb zaj mellett

Ha a hűtőszekrény egy zümmögő, csikorgó energiazabáló, ideje lecserélni. Innovatív kialakításának hála, a ProSmart™ inverteres kompresszor gyorsabb hűtést biztosít kevesebb energiából és negyed olyan hangosan, mint a hagyományos hűtőszekrények kompresszorai. Gyorsabban alkalmazkodik a hőmérséklet változásaihoz, hosszabban frissen tartja az élelmiszert, csökkenti az áramszámlát, és mindezt egyszerre.

EverFresh+®

Akár 3-szor hosszabban tartó frissesség

A friss élelmiszerei nem romlanak meg többé. A pontos hőmérséklet és nedvességtartalom szabályozásnak köszönhetően a zöldségtartó rekeszben minimális a kondenzáció. A gyümölcsök és a zöldségek így akár 3-szor hosszabb ideig frissen tarthatók, így mindig lesz egészséges alapanyag, amikor csak szüksége van rá.

3 zónás No Frost

Gyorsabb hűtés a 3 különálló hűtési rendszer jóvoltából

A 3 zónás No Frost jóvoltából minden élelmiszer tovább friss marad. A 3 különálló hűtési rendszer ideális hőmérsékletet és páratartalmat biztosít minden rekeszben, így maximális frissességet nyújt a szagok keveredése nélkül.

HarvestFresh

A természet ihlette, a fény táplálja.

A gyümölcsökben és zöldségekben lévő vitaminok többé nem vesznek el a hűtés miatt. A HarvestFresh™’s 3-colour technológia utánozza a nap 24 órás ciklusát a zöldségtartó rekeszen belül, ezáltal hosszabban megőrzi a vitaminokat. Ez az egyedi technológia lehetővé teszi, hogy tápláló ételeket készítsen és egészségesebben éljen.

Led Illumination®

Tisztán látható a hűtőszekrény tartalma

Nehéz mindent megtalálni a hűtőszekrényben, különösen a sarkokban és a polcok hátsó részében. A Led Illumination® a hűtőszekrény felső részében, valamint minden egyes polcnál az oldalfalon elhelyezett LED-füzérekből áll, hogy a jóvoltából tökéletesen átlátható legyen a hűtőszekrény tartalma. Emellett sokkal energiahatékonyabb, mint a hagyományos világítás.

További információk

Márka

BEKO

Modell

GNE480E30ZXPN

Szín

Rozsdamentes acél szín

Energiaosztály

F

Éves energiafogyasztás (kWh)

389.5

Klímaosztály

SN-T

Zajszint (dB)

42

Kijelző típusa

LED kijelző

Hűtőrendszer típusa

No-frost

Hűtőtér nettó űrtartalma (l)

310

Fagyasztótér n. űrtartalma(l)

168

0C zóna űrtartalma (l)

32

Hűtő polcok

Üvegpolc

Frissen tartó rekeszek száma

1

Kiegészítő

Jégtartó doboz, Tojástartó

Vezérlés

Elektronikus

Vezérlőegység helye

Ajtón

Min. környezeti működési hőm.

10°C

Nettó súly (kg)

108

Magasság (mm)

1920

Szélesség (mm)

760

Mélység (mm)

725

Garanciaidő

3 év

Extrák

Akár 3-szor hosszabban tartó frissesség, CoolRoom®, Eco funkció, Gyermekzár, Gyorsfagyasztás, Gyorshűtési opció, LED Illumination®, Nyitott ajtóra való figyelmeztetés, ProSmart™ inverteres kompresszor, Vakáció üzemmód

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató