BEKO DS7139TX Kondenzációd szárítógép, 7 kg

159 900 Ft

B
Elérhetőség: Várakozás beérkezésre. - Kiszállítás visszaigazolás szerint.
Frissítés

  • 5990 Ft
  • 10990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 7990 Ft
  • 15990 Ft

  Kérjük adja meg adatait!


  • 3190 Ft
  • 2690 Ft

Kosár
Összehasonlítom

Leírás

Shirts 30 Min program

Ingek gyors, gyengéd szárítása

Késésben van a munkahelyéről és még nem száradtak meg az ingei? Nem probléma. Csak dobja be azokat a szárítóba és állítsa be a Shirts 30 Min programot, a gép mindössze fél óra alatt gyorsan és gyengéden megszárítja őket. Nem kell többé átélnie főnöke rosszalló pillantásait.

Hygiene+

A Hygiene+ program a baktériumok, pollenek és egyéb allergének akár 99,9%-át eltávolítja a ruhákból

A Hygiene+ program a szárítás során eltávolítja a baktériumok, pollen és egyéb allergén anyagok akár 99,9%-át, ezért különösen alkalmas allergiások, gyermekek és érzékeny bőrű emberek számára. Hatékonysága az Allergy UK tanúsítványa által igazolt.

AquaWave®

A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért

A szárítás megterhelheti a ruháit. Ezt küszöbölik ki az AquaWave® rendszer hajlított ajtóüvege és speciális kialakítású lapátjai, amik a dobban hullámszerű mozgásra késztetve gyengédebben kezelik a ruhákat és a szárítási teljesítményt is javítják. Legközelebb, amikor valaki dicséri a ruháit, az Ön válasza – „Ó, ez csak az egyik régi rongyom” – akár igaz is lehet.

Woolmark® ruházat-gondozási program

Speciális program géppel mosható gyapjúszövetekhez

A gyapjúszövetek kiakasztva szárítása manapság már nem jellemző. Ma már itt van nekünk a Woolmark® ruházat gondozás, ami a dobmozgást szabályozva gyengéden szárítja a géppel mosható gyapjúszövetet. Nem kell aggódnia, hogy az értékes gyapjú összemegy vagy megsérül a szárítóban.

További információk

Márka

BEKO

Modell

DS7139TX

Energiaosztály

B

Szárítási technológia

Kondenzációs

Max. ruhatöltet szárítás (kg)

7

Érzékelős szárítás

OptiSense®

Zaj (dBA)

65

Kijelző típusa

Digitális kijelző

Szín

Fehér

Programok

Cottons, frissítő, GentleCare™ program, Hygiene+ program, Ing 30 perces program, Napi program, Pamut, Eco, szárító program, Ruhaszárító állvány / Időzített szárítóprogram, Sportprogram, Synthetics, Törölköző program, Vegyes program, Xpress Super Short 14 perces program, Farmerprogram, Kültéri ruházat

Dobvilágítás

DC LED

Súly (kg)

33.5

Magasság (mm)

846

Szélesség (mm)

597

Mélység (mm)

589

Garanciaidő

2 év

Extrák

AquaWave® – A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért, Ciklus végét jelző hangjelzés, Fordított dobmozgás, Gyermekzár, Gyermekzár visszajelzője, Megtelt víztartály visszajelzője, Szennyezett kondenzátor visszajelzője, Szennyezett szűrő visszajelzője

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató