-18%

AEG IDK84453IB Főzőlap- OUTLET

659 900 Ft

A+
Availability: Engedélyezett utánrendelésre
Szállítási költség: 2.990 Ft
  • Kiszállítás

    Raktáron - Szállítási idő: várhatóan 1-3 munkanap


Kosár
Összehasonlítom

Leírás

AEG IDK84453IB Főzőlap- OUTLET
INDUKCIÓS FŐZŐLAP BEÉPÍTETT PÁRAELSZÍVÓVAL, BRIDGE FUNKCIÓ, 83 CM

FŐZÉS ÉS SZAGELSZÍVÁS EGYSZERRE – COMBOHOB

Szagelszívó és nagy teljesítményű indukciós főzőlap egyben – ez a ComboHob. Korlátlan lehetőségek új elrendezésben, tökéletes kényelem és modern, minimalista megjelenés.

AUTOMATA SZAGELSZÍVÁS – HOB2HOOD

A Hob2Hood technológia automatikus pára- és szagelszívást tesz lehetővé a főzés során. Ha a lapon a hőfokot lejjebb vagy feljebb állítja, a páraelszívó ventilátorai ennek megfelelően szabályozzák saját működésüket, így önnek elég az étel elkészítésére összpontosítania.

FŐZÉS NAGY MENNYISÉGBEN – MULTIBRIDGE

Engedje, hogy az ízeké legyen a főszerep! A MultiBridge funkció akár a legnagyobb méretű edényekben is jobb hő- és automatikus teljesítményeloszlást tesz lehetővé. A főzés és vendéglátás magasabb szintje!

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A készülék közepén található szagelszívó rácsa teljes egészében kivehető, hozzáférést biztosítva az alumínium zsiradékszűrőhöz és a belül található nagy hatásfokú szagszűrőhöz. Egyszerű karbantartása garantálja a folyamatos jó teljesítményt.

HŐFOK ÉS SZAGELSZÍVÁS EGYETLEN ÉRINTÉSSEL SZABÁLYOZVA

Az indukciós tűzhely Direct Touch kezelőgombjai segítségével precízen szabályozható a lapok hőfoka és a páraelszívó működése. A ComboHob minden egyes zónájához egyedi teljesítményszabályzó tartozik. Könnyen áttekinthető, és egyszerű kezelést tesz lehetővé mind a hőfok, mind a szagelszívás tekintetében.

További információk

Márka

AEG

Modell

IDK84453IB

Szín

Fekete

Főzőlap típusa

Indukciós

Elektromos teljesítmény (W)

7400

Kezelőpanel típusa

Érintővezérlés – DirectTocuh

Vezérlés funkciók

Főzőlapvédelem: automatikus kikapcsolás, MultiBridge funkció, PowerBoost funkció, Stop&Go funkció, Visszaszámlálásos időzítő, percszámláló, Edényfelismerés, Gyerekzár

Maradékhő kijelzés

3 fokozat

Magasság (mm)

292

Szélesség (mm)

830

Mélység (mm)

515

Garanciaidő

3 év

Extrák

A páraelszívó maximális elszívási teljesítménye keringtetéses üzemben: 435 m3/óra, Booster (gyorsfelfűtés) funkció mind a négy zónánál, EcoTimer™: lekapcsolja a főzőzónát még a főzési idő letelte előtt, hatékonyan felhasználva így a főzőlap maradékhőjét is., MultiBridge funkció

Zanussi termékek

Használati útmutató

Electrolux termékek

Használati útmutató

AEG termékek

Használati útmutató