Kiszállítási határidő A szállítási határidőről a termék adatlapján találhat pontos információt, de általánosságban véve a megrendelés teljesítés 3-10 munkanapon belül történik. A rendelés visszaigazolásakor a várható szállítási időpont tájékoztató jellegű, pontos időpontot a kiszállításról levélben küldjük, amint a futárszolgálat raktárunkban átvette a csomagot. A kiszállítást befolyásolja a különböző gyártóktól való termékek gyártási és beszállítási határideje, mi minden esetben törekszünk a leggyorsabb és rugalmas kiszállításra.

Amennyiben egy rendeléshez Ön több terméket is választ, minden esetben a kiválasztott termékek adatlapján szereplő leghosszabb szállítási határidő a mérvadó. A Alaszka-Hűtő Bt. törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos szállítási idő rajta kívül álló okok miatt (pl. beszállító késedelme) nem tartható. Az esetleges szállítási késedelemről a Alaszka-Hűtő Bt. Önt értesíti a megrendelés vagy a regisztráció során megadott email címen vagy telefonszámon.

Kiszállítás módja

Webáruházunk megrendeléseit futárszolgálat szállítja házhoz vagy saját teherautónk, ezt a fuvarszervezés befolyásolja, minden esetben előre értesítjük az átvétel részleteivel kapcsolatban. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ez esetben Ön a megrendelésének végösszegét utánvételes fizetés választása esetén a csomag átvételekor közvetlenül a futárnak fizeti meg, átutalással történő fizetés esetén pedig a kiszállítást megelőzően teljesíti a Alaszka-Hűtő Bt. részére. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Amennyiben Ön a kiszállítást végző személy által megjelölt időpontban nem tartózkodik az Ön által megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen, saját szállítás esetén a megadott időpontban legyen szíves a megadott időpontban a megadott címen tartózkodni. Az értesítőn található szám segítségével Önnek lehetősége van a megadott telefonszámon új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futár további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. Amennyiben a 2. kiszállítás is sikertelen, a futár visszaszállítja az Ön csomagját a Alaszka-Hűtő Bt. részére. A Alaszka-Hűtő Bt. ez esetben felveszi Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Társasház vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre további díjért vállaljuk a kiszállítást, kérjük egyeztessen szállító kollégánkkal a helyszínen. Az alap kiszállítási költség a kiszállítási cím első nyílászárójáig szól.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Alaszka-Hűtő Bt-nek nem áll módjában elfogadni! A csomagnak a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a csomag mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően Ön kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Alaszka-Hűtő Bt.-nek utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási költséget mindig az adott termék oldalán található információk alapján kalkuláljuk.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy előre átutalással vagy bankkártyával rendezi az összeget!, Az át nem vett, és a futár által visszahozott csomagok újra küldését utánvételes fizetés esetén kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Gorenje, Beko márkabolt